Польща без питань Latest Питання

Петр
  • 1
Друзья сказали что можно получить какой-то «быстрый» песель, который не ...
  • 1

Друзья сказали что можно получить какой-то «быстрый» песель, который не предполагает 300 злотых, но его дают в тот же день. Кто знает что это?

Залиште відповідь

Ви повинні увійти в систему, щоб додати відповідь.

8 відповідей

  1. [crp]
  2. Аххха ?
    Швидкий песель
    ..такого терміну ще не чула
    Коли заїхали які маєте підстави для отримання песелю?
    Та й той,як ви виразилися,що на на 300 злотих теж видають одразу

  3. Пробуйте в маленьких городах,там меньше очередь.

  4. Песель – он единый. Это идентификационный код. Нету быстрого или долгого. Просто если хотите быстрее получить, едьте в посёлки- там очередь меньше

  5. Підміна понять, песель це просто код, сам по собі як наш інн, якщо людина заїхала після 24го, напряму в Польщу, то отримуючи песель заповнює двомовний бланк з фото, і крім самого песеля реєструється як особа під захистом, отримує усі “плюшки”, які дає спец устава. Будь яка людина може заповнити польськомовний бланк без фото і просто отримати песель.

  6. Автор говорить можливо про песель, який надається за їншими обставинами ніж приїзд до Польщі з приводу війни в Україні. Такий песель надається через прописку( мельдунок) або з приводу податкового законодавства…. тож в таких випадках реєструючись в базі під номером песель не буде можливості отримати всі соціали так, як ті, що приїхали за певними обставинами .
    А швидкий назвали, мабуть тому що не треба робити фото і залишати відбитки

  7. Вам дали неверную информацию. Такого нет песель один для всех