Польща без питань Latest Питання

Анонімно
  • 1
Всім доброго дня. Пишу для всіх свої враження від перетину ...
  • 1

Всім доброго дня. Пишу для всіх свої враження від перетину кордону вчора 31.07.2022 року. З боку України питань не було, потім польскі стража граничні при пред’явлення Дії PL зовсім ніяких питань не виникнути, мені штамп в паспорті не ставили. зі…
Всем хорошего дня. Пишу для всех свои впечатления от пересечения границы вчера 31.07.2022. Со стороны Украины вопросов не было, тогда польские пограничники при предъявлении акции ПЛ, вопросов вообще не было, штамп в паспорте не получил. У меня была дочь 12 лет у нее просили песель. В ее паспорте поставили печать о пересечении границы. Все было вежливо, спокойно и быстро. Желаю всем мирного неба и хорошего дня.

Залиште відповідь

Ви повинні увійти в систему, щоб додати відповідь.

6 відповідей

  1. [crp]
  2. У вас біометричний чи звичайний закордонний паспорт? Яке КПП перетинали?

  3. Скажите пожалуйста где пересекали границу,как называется?

  4. Доброго дня, відпишусь і я ще й тут.
    Перетинали кордон з дочкою, їй 17 років 2.08. Потяг Київ-Перемишль,. Штамп в паспорті поставили і мені і дочці. У дочки попросили Песель, я Дію.Pl показала сама. В Києві були рівно 30 днів. Біометрія 90 днів вичерпана. Запитангь ні в кого ніяких не будо, хто їхав на потязі, всіх пропустили й дуже щвидко. Я дуже переживала, але все добре.

  5. Наталья Кудашева ,скажіть, будь ласка, які документи є у вас в дії Пл? Бо у мене тільки песель і більше не можу додати, і що саме в цій дії дивиться страж граничний? Дуже дякую за відповідь. Скоро мушу їхати в Україну і хвилюсь щодо повернення до Польщі.