Польща без питань Latest Питання

Анонім
  • 0
Доброго дня. Можливо комусь буде корисна історія про відбір паспорту ...
  • 0

Доброго дня. Можливо комусь буде корисна історія про відбір паспорту та ID дитини вперше з 14 років у ДП “Документ” Варшава.
Документи забрали сьогодні, 17.10, АЛЕ…
Вихідні дані:
Подача-10.08.22.
ID відстежувалась та була готова до видачі 07.09.22.
Паспорт не відстежувався, оскільки при подачі дитиною в 14 р. вперше така функція не передбачена (є офіційна відповідь з ДП “Документ”).
Повідомлення про готовність до видачі по жодному з документів на момент написання посту НЕ ПРИХОДИЛО.
Писала на офіційну адресу, вказану на сайті ДП “Документ” щодо готовності паспорту. Хоч днів через пять, але відповідь отримала ” Документи готові до видачі”.
Ситуація сьогодні, в день відбору.
1. Приїхали в 11.00. Черга, 1.5 годин очікування. Якщо плануєте забирати і обмежені часом, краще після 14.00 приходити. Самі працівники центру про це вказали.
2. Чергу відстояли і біля вікна видачі почули “якщо нема повідомлення про готовність, нічого шукати не будемо. Чекайте повідомлення.”
На зауваження щодо наявності відповіді від них, з їх електронної пошти про готовність документів до відбору і предявленні цієї відповіді нам сказали ” хто, коли і з якого сайту вам відподав, нас не цікавить, без повідомлення видавати не будем. Чекайте повідомлення.”🤯 Хамство і некомпетентність 1
На прохання перевірити хоча б наявність у центрі видачі-відповідь та сама ” нічого робити не будемо без смс”. 🤯 Хамство і некомпетеність 2.
Також прозвучало зауваження типу “хто вас просив їхати без повідомлення”. І рекомендація дочекатись повідомлення і приїхати до них після того з висловленням припущення, що гроші на дорогу з Познані до Варшави і назад за три місяці, доки зберігаються документи, можна знайти. 🤯 Хамство і некомпетеність 3
На питання, що робити, якщо повідомлення так і не прийде, сказали “Проблеми ваші” 🤯 Хамство і некомпетеність 4.
І я така була не одна. При мені жінка з подібною ситуацію пояснювала, що має дитину інваліда і є в скрутному фінансовому становищі, щоб кататися. Відповіді були ті ж.
Звернулася до провідного спеціаліста. Попросили почекати до 14.00, поки зменшиться черга на видачу і підійти для зясування обставин.
В 14.00 документи знайшлись за 2 хвилини. Тобто пані працівниця, яка зі мною вела НЕ ДУЖЕ КОМПЕТЕНТУ розмову, на ту розмову витратила більше часу, ніж в 14.00 на пошук і видачу документів інша пані з тієї ж видачі.
Документи ми забрали. Але були й ті, хто почув відповід “без повідомлення ні” і ні з чим поїхав😪
Так що уточнюйте деталі і відстоюйте своє☝
Але після ТАКОГО спілкування та обслуговування дуже багато питань.

Залиште відповідь

Ви повинні увійти в систему, щоб додати відповідь.

1 відповідь

  1. [crp]